Nasveti

Darilo za pogosto pozabljen del telesa

Našo željo po odpravitvi težav z lasiščem in lasmi je že pred leti prepoznala drogerijska veriga Müller. Z naravnimi izdelki po ugodnih cenah poizkušamo vstopiti v čim več domov in končati težave, ki nastajajo na koži in laseh. Tokrat z drogerijo Müller pripravljemo posebno aktivnost, da do težav sploh ne bi prišlo.

Tako kot obraz in telo tudi lasišče potrebuje piling. Posledice zanemarjanja lasišča so lahko krhki, lomljivi lasje ali predčasno izpadanje las. Svoja telesa pogosto razvajajmo z različnimi pilingi, ki odstranijo odmrle celice s kože, spodbudijo prekrvavitev in kožo naredijo mehko.

V večni skrbi za lepe lase redno zanemarjamo lasišče in mu nemalokrat posvečamo premajhno pozornost. Dejstvo je, da predvsem ženske na lase nanašajo mnogo različnih sredstev, ki se sčasoma kopičijo na laseh in lasišču. S pilingom lahko odstranimo plasti odvečnih izdelkov, prav tako odstranimo odmrle celice in spodbudimo prekrvavitev, ki pospeši rast las. Na ta način lasišču nudite enake pozitivne učinke kot preostalemu delu telsesa.

NE ZAMUDITE AKCIJE NATURAVIT ŠAMPON + DARILO PILING ŠAMPON ZA ČIŠČENJE LASIŠČA

V košarah po vseh Mullerjih v Sloveniji od 10.7. do 10.8.2017 najdete večnamenske, naravne, kremne šampone Naturavit z darilom piling šampon za lase Perlite.

Eko certificiran piling za lase s perlitom. Perlit je nežna vendar učinkovita kamnina vulkanskega izvora, ki poskrbi za čiščenje vašega lasišča. Z dodatkom konoplje in mete vam bo piling pustil osvežujoč občutek na lasišču. Perlit deluje kot piling in šampon, zato vam po uporabi ni poterbno dodatno uporabljati šampona. Lase samo sperete in posušite.

POZITIVNI UČINKI PERLITA

  • odstrani odmrle kožne celice in pripravi kožo za nadaljnjo nego
  • dovoli svežim kožnim celicam, da pridejo na površje
  • negovalni izdelki po pilingu lažje prodrejo v globino kože in so zato učinkovitejši
  • izboljša se prekrvitev, celice dobijo več kisika kar omogoči hitrejšo rast las
  • zmanjša se hiperpigmentacija, saj se pigmentni deli kože odstranijo

KAJ SI JE TREBA ZAPOMNITI?

  • Ko delate piling, vedno uporabljajte mlačno vodo (če ga boste nanašali na suho kožo, je učinek lahko zelo neprijeten)
  • Piling rahlo, vendar dobro, vmasirajte v lasišče
  • Zelo pomembno je da piling šampon doseže lasišče, ker če ga nanesete samo na lase, učinka na lasišču ne boste dosegli
  • Priporočljiva uporaba piling šampona je enkrat tedensko

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

Košarica je prazna.