Nasveti

Podeljujemo izdelke vsem, ki potujejo!

TUDI VI OBOŽUJETE POLETJA IN POTOVANJA?

Če je vaš odgovor pritrdilen, je to za vas edinstvena priložnost! Ko bo v poletju 2017 končno prišel na vrsto vaš težko pričakovan dopust, ali pa ko boste imeli kakšen dan za kratek oddih, ne pozabite s seboj vzeti izdelka Naturavit. Poleg tega, da vam bodo vaši lasje hvaležni vas za nameček čaka še zelo enostavno prislužena nagrada. Vse kar morate storiti je, da v objektiv ujamete enega izmed Naturavit izdelkov in v ozadju destinacijo kamor ste potovali. Sliko objavite na Instagramu ali Facebooku z oznako #naturavitaroundtheworld in dobite enak izdelek zastonj.

Seveda ni važno kam potujete, v hribe, na morje, k jezeru ali v veliko mesto. Želimo samo videti, kako naši sledilci in izdelki preživljajo to vroče poletje. Naj še enkrat poudarimo, da boste prav vsi, ki poslikate izdelek, prejeli še enega kot darilo.

Na primer, odpravite se na izlet v Toskano. V Firencah poslikate Naturavit šampon z razgledom na staro mestno jedro. Sliko kasneje objavite na Instagram z oznako #naturavitaroundtheworld (ne pozabite nas tudi označiti!). Naša ekipa vas bo kontaktirala preko zasebnega sporočila in vas povprašala po vašem naslovu. Čez par dni pa vas izdelek že čaka na domačem pragu! Tako preprosto je.

TRIJE ENOSTAVNI KORAKI

  1. Poslikajte izdelek
  2. Objavite na Instagramu sliko z oznako #naturavitaroundtheworld
  3. Prejmete nov izdelek

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

Košarica je prazna.