Nasveti

Kako pravilno uporabljati barvne prelive za lase Respect?

Ste vedeli, da so vam poleg barv za lase Respect v naši spletni trgovini na voljo tudi naravni barvni prelivi? 

Preberite, komu so prelivi namenjeni, kakšna je razlika med barvami za lase Respect in prelivi ter kako prelive pravilno uporabljati.

Kakšna je razlika med prelivi in barvami za lase Respect?

Razlika je v tem, da so barve za lase Respect dolgo obstojne permanentne barve za lase, ki izginjajo z rastjo las, medtem ko se prelivi za lase Respect sperejo po 8-10 umivanjih. Barvni prelivi Respect so povsem naravni, zato jih lahko uporabljajo vsi. 

Medtem ko barva pri trajnem barvanju prodre globoko v strukturo las, se pigmenti pri uporabi naravnega barvnega preliva odlagajo zgolj na površini las. 

Barvni preliv (tako kot tudi barve za lase Respect) ne vsebuje amoniaka in tudi ne oksidacijskih sredstev, zato je v primerjavi z drugimi metodami barvanja bistveno nežnejši do vaših las.

Barvni prelivi Respect

 

Kateri prelivi so na voljo?

V naši spletni trgovini naturavit.net najdete 6 različnih odtenkov prelivov Respect. Izbirate lahko med niansami: medeno blond, švedsko blond, bakrena, čokoladna, svetlo rjava in temno rjava.

Prelive lahko kupite tudi v drogerijah Tuš in Müller po Sloveniji. V nekaterih poslovalnicah lahko niso vsi odtenki prelivov na voljo, zato vam predlagamo, da tistega ki želite, naročite pri nas.

Zakaj izbrati barvne prelive Respect?

Naravni prelivi Respect so veganski in dobro prekrivni na laseh. Prav tako med barvanjem lase nahranijo ter regenerirajo. Lasje postanejo bolj prožni, sijoči in s polnim volumnom.

Barvni prelivi vsebujejo rastlinske izvlečke ognjiča, ki pomirja kožo in izvlečke koprive, ki preprečuje nastanek bakterij ter vlaži lasišče. Del sestave je tudi olje pšeničnih kalčkov, ki je bogato z vitaminom E, deluje kot antioksidant in hkrati obvaruje varovalno plast kože, zato so lasje mehki in bleščeči.

Prednost sestave naravnih barvnih prelivov Respect je tudi v tem, da ne vsebuje umetnih sestavin in konzervansov, ki dražijo kožo. Vsi odtenki prelivov so brez amoniaka, brez P-phenylendiaminov (PPD) in brez parabenov.

Kako uporabljati prelive Respect?

Barvni preliv Respect se priročno pakiran v dve vrečki, ki jih med seboj ni potrebno mešati. Preliv je že tako kot je zapakiran tudi pripravljen za nanos. 

Dve vrečki dobite samo zaradi lažjega odmerjanja količine preliva glede na dolžino vaših las. Če so vaši lasje kratki, vam bo zadostovala samo ena vrečka preliva, zato drugo zaprto shranite za prihodnje barvanje. 

Če so vaši lasje dolgi ali gostejši, pa boste potrebovali oba zavojčka.

Pred nakupom je pomembno, da najprej določite barvo svojih las. Poglejte vzorčnik barv, ki je na voljo na embalaži in izberite želen odtenek, ki bo prekril barvo vaših las. Preliv se spere po približno 8 – 10 pranjih.

Kako pravilno nanesti barvne prelive Respect?

Morda tega niste vedeli, vendar se prelive ne nanaša na umazane lase, tako kot bi to običajno počeli v postopku barvanja z obstojnimi barvami za lase.

Pri prelivih je postopek barvanja malce drugačen. Najprej svoje lase umite z blagim šamponom. Po umivanju lase osušite z brisačo. Nanesite in vmasirajte preliv po laseh, nato z glavnikom enakomerno porazdelite barvo po celotni dolžini las in jo pustite delovati. Po končanem postopku lase temeljito izperite z vodo.

Glede na čas delovanja preliva lahko dosežete različne učinke barvanja:

Za osvežitev in lesk barve od 10 do 15 minut.

Za daljšo obstojnost barve od 30 do 45 minut.

Za dobro kritje sivih las 60 minut in več.

Potrebujete nasvet pri barvanju s prelivi?

Pošljite nam sporočilo na email naslov info@naturavit.net in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri odtenka ali postopku barvanja.

 

 

Košarica je prazna.