Nasveti

Kako v hladnejših mesecih učinkovito poskrbimo za nego dlani

V zimskih mesecih je naša koža bolj občutljiva

Nizke temperature in hladen zrak v zimskih mesecih dodatno izsušijo našo kožo, zato je še posebej pomembno, da ne pozabimo na nego naših dlani in obraza.

Naše dlani in obraz so namreč v hladnih mesecih še najbolj izpostavljeni suhemu zimskemu zraku. Slednji pa kožo suši, da postane pordela in razpokana.

Poskrbimo, da bo naša koža dovolj navlažena

Kar lahko sami postorimo za našo kožo je, da poskrbimo za primerno dnevno nego in kožo zadostno navlažimo. Zadostna vlaga naše kože namreč pripomore k temu, da koža ostane lepa in prožna.

Če koži z nego zagotavljamo dovolj vlage, nas tudi ne bodo več skrbeli invazivni vremenski vplivi.

Učinkovito smrekovo mazilo

Smrekovo mazilo Naturavit je veganski izdelek in vsebuje naravne izvlečke smreke, jelke ter rdeče smole. Mazilo ima značilen nežen vonj po smoli, ki vsakokratno nanašanje na kožo naredi še prijetnejše.

Mazilo je primerno za vse tipe kože, namenjeno je za zunanjo uporabo in ga lahko nanesemo po celem telesu.

Vsakodnevna nega z uporabo smrekovega mazila

Smrekovo mazilo Naturavit lahko uporabljate za dnevno nego in regeneracijo kože na rokah in obrazu. Mazilo je namenjeno vsem tipom kože in kot popolna večnamenska nega kožo napenja, jo naredi bolj prožno ter jo izdatno navlaži. 

Za doseganje najboljšega učinka, dele telesa pred nanosom mazila najprej umijemo s toplo vodo, nato pa naravno smrekovo mazilo v tankem sloju nanesemo na kožo večkrat na dan.

Košarica je prazna.