O nas

V Naturavitu smo v celoti usmerjeni v naravno kozmetiko za nego celega telesa. Naš glavni namen je pomagati ljudem, da se dobro počutijo “v svoji koži”. Šele kadar se dobro počutimo v svojem telesu smo v stiku s samim seboj in z drugimi!

Obraz in telo sta odraz našega notranjega počutja, zato je vsakemu izmed nas zunanja podoba pomembna.Pri produkciji izdelkov nas vodijo tri vrednote: kvaliteta, edinstvenost in profesionalnost.

Hkrati pa se zavedamo, da bo naš namen, pomagati ljudem, uresničen samo z iskrenim medsebojnim sodelovanjem.Vedno smo pripravljeni prisluhniti tako grajam kot pohvalam kupcev in se dogovoriti za najboljšo rešitev.

Naturavit sledi istemu cilju vse od ustanovitve 1992 leta: ponuditi moderen kozmetični proizvod, ki je obenem varen, učinkovit in v največji možni meri izkorišča čudovite darove narave.

Proizvajati naravne kozmetične proizvode pomeni uporabiti surovine rastlinskega izvora ter odreči se uporabi vseh sintetičnih surovin, ki niso skladne z naravnimi fiziološkimi lastnostmi kože ter aktivnim učinkovinam, ki niso primerne za naš organizem, kot tudi neaktivnim sestavinam in adititivom, ki lahko ogrozijo ravnovesje organizma.

NATURAVIT Z LJUBEZNIJO ODKRIVA BOGASTVO NARAVE IN GA PONUJA V OBLIKI NARAVNIH IZDELKOV.

Industrijska cesta 5
5000 Nova Gorica
Telefon: 05 / 33 05 459
Fax: 05 / 33 05 457
E-mail: info@naturavit.net

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!