Zdravo, mi smo Naturavit.

Smo majhno, družinsko podjetje, usmerjeno v naravno kozmetiko za nego las, lasišča in telesa. Naš način dela je v celoti usmerjen v to, da bi vam nudili široko ponudbo lokalnih izdelkov in hkrati skrbeli za čim manjši vpliv na naše okolje. Pri tem nas vodijo tri vrednote: kvaliteta, edinstvenost in profesionalnost. Ker želimo, da ste z našimi izdelki in našim delom zadovoljni, smo vam vedno na voljo.

Barve za lase

Nega las

Telo in obraz

Eterična olja

Kaj nam pomeni skrb za telo in okolje? Kaj delamo, da bi bil naš vpliv na okolje manjši in naš vpliv na stranke večji? Kaj dobrega lahko storimo za ljudi, za okolje?

Kot podjetje, ki se ukvarja z naravnimi in lokalnimi izdelki, se že skoraj 30 let trudimo, da bi bil naš način poslovanja čim bolj trajnosten. Svoje naravne izdelke proizvajamo lokalno, materiale za njihovo proizvodnjo poizkušamo pridobivati v okolici 500 km, da bi bil naš ogljični odtis kar najmanjši. V proizvodnji se poslužujemo naravnih materialov, ne uporabljamo umetnih arom, agresivnih penicev in pigmentov. Energijo, ki jo porabimo za proizvodnjo in gretje, pridobivamo z uporabo obnovljivih virov.

Vegansko

Naravno

Lokalno

Košarica je prazna.