Nasveti

Popolna nega za suhe barvane lase

Barvani lasje potrebujejo dodatno nego

Vaši lasje so vaš odsev, zato je pomembno, da za njih dobro poskrbite, še posebej, če si lase barvate, potem morate biti pozorni, da jih dovolj nahranite in negujete.

Kako ohraniti obstojnost barve? 

Z rastjo vaših las je potrebno sprotno prekrivanje narastka na lasišču, ne smete pa pozabiti tudi na celotno dolžino vaših las, kjer lasje postanejo najbolj suhi in lomljivi.

Pogosto barvanje lahko vaše lase oslabi, zato je za njih še toliko bolj potrebna popolna nega, da ostanejo mehki in sijoči ter da bo vaša barva dolgo obstojna.

Rešitev za popolno nego barvanih las

Pravo nego za regeneracijo po barvanju nudi naravni Šampon za suhe in barvane lase Naturavit, ki sedaj s prenovljeno formulo vsebuje tudi olje iz riževih zrn, da bodo vaši lasje še bolj sijoči, mehki in navlaženi. Šampon za suhe in barvane lase Naturavit ne vsebuje agresivnih razmaščevalcev (SLS), umetnih arom in parabenov, zato vam bo vaše lasišče še posebej hvaležno.

Za doseganje popolne nege vaših barvanih las, pa v kombinaciji s Šamponom za suhe in barvane lase Naturavit, uporabite tudi novo Vitalno masko za lase Naturavit, ki globinsko zaščiti vaše lase po celotni dolžini.

Vitalna maska vsebuje edinstveno formulo balzama, ki je običajno priložen barvam za lase Respect in je sedaj dodatno nadgrajen z vitamini E, B1, B2, B6 in C ter bakrom in kalijem. 

Šampon za suhe in barvane lase Naturavit ter Vitalna maska za lase Naturavit sta že na voljo v naši spletni trgovini.

Košarica je prazna.