Nasveti

Prva slovenska veganska barva za lase

Objavljeno februar 16, 2019 at 6:47 pop by / No Comments

Zakaj naravna in veganska kozmetika?

Ljudje se pogosto sprašujejo ali bi živali morale imeti pravice. Odgovor je preprost, da! Živali si, tako kot ljudje, zaslužijo živeti življenje brez trpljenja in izkoriščanja. Vprašanje, ko gre za pravice ni “Ali lahko razumejo”, “Ali lahko govorijo?”, ampak “Ali lahko trpijo?”. Vse živali trpijo v enaki meri, kot trpimo ljudje. Čutijo bolečino, užitek, strah, frustracije in ljubezen. Ko se odločimo posegati v njihovo življenje moramo to imeti vedno v mislih.

V družinskem podjetju Naturavit že dve generaciji razvijamo kozmetične proizvode, ki v največji meri izkoriščajo čudovite darove narave. Od začetkov s prvo uvoženo barvo za lase brez amonijaka leta 1992 smo v 25 letih razvili svojo naravno in vegansko blagovno znamko barv za lase Respect. 

Respect predstavlja nas in naše vrednote: kvaliteto, inovativnost, spoštovanje in ljubezen do narave.

Respect je edinstvena obstojna barva za lase, ki s pomočjo rastlinskih izvlečkov ščiti ter okrepi strukturo las. Popolnoma prekrije sive lase, obenem pa je zelo nežna, ne peče ali srbi in nima neprijetnega vonja.

BREZ AMONIAKA, BREZ RESORCINA, BREZ PARAFENILENDIAMINA, BREZ SLS IN SLES

Zakaj brez amoniaka?

  • Zato, ker amoniak ob stiku s kožo in lasiščem povzroči pekoč občutek

Zakaj brez Parafenilendiamina (PPD)?

  • Zato, ker je P-phenylendiamine (PPD) najbolj alergena sestavina v barvah za lase. Respect je ne vsebuje, kar bistveno zmanjša možnost alergij.

Zakaj brez parabenov?

  • Zato, ker so parabeni najpogostejši konzervansi v kozmetičnih izdelkih, ki lahko povzročijo alergije in draženje kože. Obstaja tudi sum, da so parabeni motilci normalenga delovanja hormonov v telesu.

Izbirate lahko med 26 odtenki – preglej vse na VZORČNIK BARV

Spoštuj okolje, izberi Respect.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!