Nasveti

Tudi vam v jesenskem času izdatno izpadajo lasje? Imamo nežno rešitev za vas

Tako kot vaša koža, se tudi vaši lasje stalno obnavljajo. Zato skozi svoj naravni ciklus običajno na dan izgubljamo okoli 150 las. V jesenskem času, pa sicer tako kot spomladi, lahko na vaši krtači ali glavniku opazite več las.

V jesenskem času se zaradi spremembe letnega časa pojavi nekoliko povečano izpadanje las, ki je sicer posledica naravnega ciklusa las. Gre za popolnoma naraven pojav, ki ga mnogi primerjajo z odpadanjem listov dreves in običajno traja nekje od štiri do šest tednov. 

Kaj je vzrok jesenskega povečanja izpadanja las?

Strokovnjaki razlagajo, da smo poleti izpostavljeni sončni svetlobi in ta na nas vpliva pozitivno ter spodbuja sproščanje hormona, ki vpliva na rast las. V jesenskih mesecih pa je tega hormona v telesu manj, kar oslabi lasne korenine in se zato prične povečano izpadanje las.

Če pa opazite, da izpadanje traja več časa, se vzroki zanj lahko skrivajo drugje in bi zanj bilo potrebno poiskati mnenje strokovnjaka.

Kaj lahko sami postorite za zmanjšanje izpadanja las?

Nedvomno je za krepitev las in lasne korenine potrebno, da v telo vnesemo zadostno količino hranil. Pozitiven učinek pa boste opazili tudi pri pravilni globinski negi las in zadostni nahranjenosti lasišča. 

Hranljivi kremni šampon proti izpadanju las

Da v vaše lase ne posegate preveč invazivno z različnimi šamponi množičnih proizvajalcev, vam predstavljamo nežno rešitev, obogateno z naravnimi sestavinami.

To je naravni kremni šampon proti izpadanju Naturavit. Gre za zelo učinkovit rastlinski šampon, ki s svojimi blagodejnimi sestavinami premaguje izpadanje in vse oblike redčenja las.

Prednosti izdelkov Naturavit

Izdelki podjetja Naturavit so edinstveni na trgu po svoji sestavi in izjemni kvaliteti. 

Slovensko družinsko podjetje Naturavit namreč že 30 let ustvarjamo izvrstne slovenske kozmetične izdelke za nežno nego las in telesa.

Vsi naši izdelki so obogateni z naravnimi rastlinskimi izvlečki in olji, ki bodo nežno negovali vaše lase ter ne vsebujejo škodljivih sestavin.

Naturavit izdelki ponosno nosijo tudi certifikat crueltyfree and vega, ki zagotavlja, da v procesu izdelave izdelkov ni trpelo nobeno živo bitje.

Naše poslanstvo je grajeno na zadovoljstvu njihovih kupcev, katerim želijo nuditi vrhunske slovenske kozmetične izdelke, h katerim se bodo z veseljem vračali znova in znova. 

Pozitivne rastlinske učinkovine

Kremni šampon proti izpadanju Naturavit nedvomno izstopa od drugih šamponov, ki so vam danes na voljo. 

Kremni šampon namreč vsebuje najkakovostnejše rastlinske sestavine, ki bodo okrepile vaše lase in lasišče.

Kremni šampon proti izpadanju Naturavit vsebuje:

  • 100% naravno eterično olje sivke in čajevca, ki pomirita vaše lasišče in izpadanje.
  • Rastlinski izvleček grmičaste palme in 100% naravno eterično olje evkalipta ter melise, reaktivirajo delovanje rasti las. 
  • 100% naravno eterično olje pomaranče bo poskrbelo za zadostno vlago vašega lasišča.

Ali so učinki kremnega šampona proti izpadanju las vidni takoj po prvi uporabi?

Kot pri uporabi vsakega izdelka za lase, je tudi pri izdelkih Naturavit priporočljivo, da izdelek uporabite večkrat, da bodo rezultati vidni. 

Namreč naši lasje se morajo na nov izdelek najprej navaditi in morda vse njegove učinkovine ne bodo takoj vidno opazne že po prvi uporabi.

Učinki, ki jih ima kremni šampon proti izpadanju las Naturavit

  • Nežno čisti razdraženo lasišče
  • Neguje in krepi lase od korena do konic
  • Zavira razvoj mikroorganizmov
  • Osveži lasišče
  • Spodbuja obnavljanje las
  • Ne vsebuje parabenov, SLS ali SLES.

Kako uporabljati kremni šampon proti izpadanju las Naturavit?

Lase najprej zmočite pod toplo vodo. Nato po celotnem lasišču in na mokre lase nanesite majhno količino šampona ter ga par minut nežno vmasirajte v lase. Na koncu pa šampon dobro sperite in kot običajno posušite ter oblikujte vaše lase.

Košarica je prazna.