Članki

Ko zadiši po božiču: izbor izdelkov Naturavit, ki vas popeljejo v praznični čas

Zdi se precej neverjetno, a koledarsko leto je skoraj že okoli. Za mnoge, ki so pa ta čas težko pričakovali,  je ravno december tisti mesec, ko se lahko bolj sprostijo in zaživijo v popolnem prazničnem duhu.

Ste za, da vas popeljemo skozi izbor nekaterih Naturavit izdelkov, ki vas med nego ovijejo v toplino ter praznične vonjave? V našem izboru morda najdete prav tisto popolno darilo zase ali za svoje bližnje, ki ste ga dolgo iskali.

Zimska in praznična eterična olja

V praznično vzdušje in dobro počutje vas bodo precej hitro popeljali vonji pačulija, klinčkov, pomaranče, cimeta in dišeče kanage, ki bi jih mnogi opisali kot vonje po božiču ter domači peki.

Slednje vonje lahko najdete med našimi eteričnimi olji kot so Čar zime, Čarobna dišava, Cimet, Pomaranča, Čajevec, Relax, Sandalovina in Exotic.

Nega las

Od naših uporabnic smo večkrat prejeli povratno informacijo, da jih vonja šamponov Sprosti in Osveži spomnita na božič. 

Šampon Sprosti vsebuje izvlečke žajblja, melise in kamilice. Ta zeliščna kombinacija spominja na zimski čas, ko nas premami prijeten topel čaj. Šampon Sprosti je namenjen pogostemu umivanju las.

Šampon Osveži pa vsebuje izvlečke čajevca, mete in timijana, ki v skupni kombinaciji sestavin dobi čaroben prazničen vonj. Šampon Osveži je namenjen negi lasišča proti prhljaju. Na voljo je samostojno ali v skupnem setu s svojim Aktivnim losjonom za lasišče Osveži.

Toplino vam pričarajo tudi sestavine v kombinaciji z izvlečki divjega kostanja, bergamotke in sončničnih semen Energijske maske Naturavit. Maska je namenjena negi dolžine las in vaših konic.

Nega telesa

Pri negi telesa vam lahko tisto pravo zimsko ugodje poda Smrekovo mazilo Naturavit. Mazilo z izvlečki smreke, jelke in rdeče smole ima značilen vonj po smoli.

Kdo bi se branil prijetnega vonja po iglavcih, kajne?

Smrekovo mazilo je v naši spletni trgovini na voljo kot posamezen izdelek ali v Setu za popolno zimsko nego.

Želimo vam prijetno praznično razvajanje.

Košarica je prazna.