Članki

Herba Color po oceni uporabnic prejela povprečno oceno ☆ 9,2/10.

Poletne mesece smo letos izkoristili tudi za malce drugačne aktivnosti. Na naših družbenih omrežjih smo objavili razpis, kjer smo iskali uporabnike, ki bi želeli preizkusiti in oceniti izbrane odtenke naše barve za lase Herba Color.

Razpis Herba Color: preizkusi in oceni je omogočal prijavo na preizkušnjo enega izmed 9-ih različnih odtenkov, ki smo jih ponudili v izbor. Od vseh prejetih prijav smo nato izbrali 100 posameznic, ki so domov prejele svoj izbrani odtenek Herbe Color.

Poleg same ocene smo želeli pri uporabnicah videti tudi dejanske rezultate barvanja, zato so nam sodelujoče po barvanju poslale svoje fotografije las in sicer pred ter po barvanju s Herbo Color.

Fotografije smo želeli prejeti predvsem zato, ker menimo, da so sami rezulatati barvanja najbolj zgovorni ravno v fotografiji. Z njimi bomo lahko novim strankam še lažje svetovali pri izbiri odtenka. Prav tako pa si bodo tudi uporabnice same lažje predstavljale, kateri odtenek barv Herba Color bi jim ustrezal.

Na vzorcu 100 sodelujočih so uporabnice Herbo Color ocenile s skupno povprečno oceno ☆ 9,2/10.

Poleg tega bi po zbranih podatkih kar 84 % sodelujočih Herbo Color priporočilo prijateljem.

Na našem blogu in tudi po vseh naših družbenih omrežjih redno delimo zbrana mnenja in rezultate uporabnic. Če vas zanima specifičen odtenek barve za lase Herba Color in podrobno mnenje uporabnic, si poglejte naše ostale prispevke. Spodaj v galeriji delimo nekaj izmed prejetih rezultatov barvanja.

 

Vseh odtenkov barve za lase Herba Color je 25 in vsi so na voljo v naši spletni trgovini. Nekateri izmed odtenkov Herba Color so na volju tudi v poslovalnicah Muller, v Tuš drogerijah in prodajalnah Biotopic po Sloveniji.

Vzorčnih odtenkov Herba Color

Košarica je prazna.