Članki

7 trendov pričesk, ki jih bomo nosile to jesen

Kako lahko popestrite svojo pričesko to jesen? Spoznajte, kateri trendi pričesk bodo po mnenju strokovnjakov letoš še posebej priljubljeni.

Skupna lastnost vseh 7 trendov pričesk je predvsem ta, da so večinoma slednje zelo preproste za poustvarjanje doma.

Morda prav v tokratnem prispevku najdete idejo, ki bo ravno pravšnja za vas.

Trend dolgih kit

Spleteni lase v kito že kar nekaj let na najrazličnejše načine navdušujejo trende vsako sezono. Po mnenju strokovnjakov, bo letošnjo jesen pri dolgih laseh še posebej priljubljena dolga kita na vrhu glave.

Nedvomno gre za trend, ki bo navdušil tako pri vsakdanjih opravilih, kot tudi med večernimi izhodi.

Kitke baby bubble

Se morda spomnite tega priljubljenega trenda iz 90-ih? Kitke baby bubble oziroma bubble braid so na vsakem pramenu zgrajene iz več elastik, kjer med vsako pramene nekoliko sprostimo, da med njimi nastane igriv mehurčkast presledek. Ravno iz nastale oblike izhaja tudi ime bubble.

Baby bubble trend so že pričele nositi nekatere zvezdnice kot sta Gigi Hadid in Laura Whitmore. Tudi vi pa lahko sedaj na svoj način pričnete nositi omenjeni trend, ki je primeren tudi za srednjo dolžino las.

Trend z vpletenimi kitami

Kot ste morda do sedaj že opazili se bo tudi tokratno jesen vse vrtelo okoli najrazličnejših kit. Svoj povratek bodo dobile tudi vpletene kite, ki ste jih morda na ulici že zasledili med poletjem.

Največkrat zahteva tehnika vpletenja kit znanje strokovnjaka, ki vam po želji lahko vplete tudi raznobarvne podaljške ali sintetične lase.

Med slovenskimi vplivnicami so ravno ta trend preizkusile že Nika Krmec in Ines Erbus.

Trend neurejene fige

Verjamemo, da bo ta trend nedvomno všeč vsem, ki ne preveč rade namenite veliko časa za oblikovanje svoje pričeske.

Neurejena figa na različnih višinah na glavi ni novost, predlagamo pa, da si svojo pričesko dodatno popestrite tako, da na določenih mestih pustite prosto padati kakšnemu pramenu.

Brezčasni trakovi v laseh

Prav to jesen bodo zelo priljubljeni najrazličnejši trakovi za lase. Različne debeline trakov in vzorci bodo lahko dober spremljevalec vaši pričeski tudi takrat, ko ne boste našli časa za umivanje las.

Predlagamo vam, da si trakove tudi sami popestrite z unikatno okrasitvijo, ki bo izražala ravno vaš poseben stil za vsako priložnost.

Prameni v toplejših odtenkih

Jeseni si lahko res lepo popestrite svojo pričesko tudi s prameni v nekoliko toplejših odtenkih. Če so vaši lasje blond vam predlagamo, da med hladne pramene dodate tudi nekaj bolj karamelnih odtenkov, ki bodo vašim lasem dodali dimenzijo.

Pri temnejših laseh lahko nekaj pramenov posvetlite v čokoladne ali kostanjeve odtenke. Pri rdečih laseh pa za 3D učinek predlagamo mahagonijeve ali bakrene pramene.

Bakreni odtenki las

Kaj še bolj odraža barvitost jeseni v vaših laseh kot bakreni odtenki? Bodite drzne in si privoščite malce spremembe. Pri izbiri odtenka preverite vzorčnik barv in tabelo prekrivnosti, da boste zagotovo dosegli želeni odtenek ter nanesite na svoje lase zadostno količino barve.

Če so vaši lasje precej gosti, boste morda zanje potrebovali 2 škatli barve, pri gostih in nekoliko daljših laseh pa morda celo 3 škatle. Z zadostno količino barve boste predvsem dosegli, da vam bo barva prijela enakomerno in dobro prekrila vašo trenutno barvo.

Če želite tudi pri bakrenih odtenkih doseči malce več dimenzije vam predlagamo, da izberete dva odtenka.

Potrebujete nasvet Naturavit strokovnjakov?

Pošljite nam svoja vprašanja na email naslov info@naturavit.net. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri odtenka barve in pravilne nege za vaš tip las.

 

Košarica je prazna.