Članki

Jasminina izkušnja s prhljajem in izdelki Naturavit

Moja izkušnja s prhljajem in izdelki Naturavit

Vem da se s prhljajem bori dosti ljudi in rada delim svojo izkušnjo spopadanja s tem in komu tudi pomagam.

Moje težave s suhim prhljajem so se začele v začetku študija, 10 let nazaj. Večinoma se mi je prhljaj pojavil pozimi zaradi suhega zraka, včasih pa se mi je nadaljeval tudi v poletje. Tisti, ki se s tem spopadate, verjetno veste kako neprijetno lahko postane, saj je zelo opazno.

Konstantno me je skrbelo, ali se mi vidijo bele luske, sploh ker imam temne lase. Včasih pa se po pomoti še popraskaš, ker te lasišče srbi in potem se pojavi še več luskic, ki te spravijo v zadrego. 

Neskončna debata s cimrami in prijateljicami s podobnimi težavami me je pripeljala do tega, da sem poskusila ogromno šamponov proti prhljaju. Velikokrat so bili šamponi proti prhljaju preveč agresivni in si jih lahko uporabljal le kratek čas, to pa ni dolgoročna rešitev proti prhljaju.

Potem sem od prijateljic slišala za naravni šampon proti prhljaju Naturavit in sem se odločila da ga poskusim. Že dobro leto uporabljam samo še ta šampon in ga ne menjam, končno sem lahko brezskrbna glede prhljaja.

Sedaj sem imela priložnost poskusiti tudi piling za lasišče, nad katerim sem zelo navdušena, saj temeljito očisti lasišče, občutek po uporabi je res super, poleg tega deluje kot šampon, tako da enkrat na teden uporabim piling, ostalo pa šampon proti prhljaju. Popolni duo proti prhljaju!

Ker sama uporabljam dosti toplotnih pripomočkov na laseh, vsaj trikrat tedensko, se to tudi pozna na konicah, zato je zame pomembno da svoje lase zaščitim in omejim lomljenje konic.

Moram priznati, da za lase po dolžini nisem kaj dosti skrbela, kar konkretno pozna na konicah. Serum za lase uporabljam vsak dan, saj las ne masti, uporabljam ga predvsem pred toplotno obdelavo, da si zaščitim konice. Občutek na laseh je res svilnat in ustvari se kot nek zaščitni ovoj čez lase.

Ker imam zelo dolge lase se zaradi toplotne obdelave, vremenskih vplivov to pozna po celotni dolžini. Za lažje razčesavanje in zaščito pred vremenskimi vplivi pa uporabljam sprej za zaščito pred uv žarki. Sprej uporabljam tudi pozimi, saj poleg zaščite pomaga tudi pri razčesevanju las in jim daje lesk!

Izredno sem bila presenečena tudi nad vonjem izdelkov, res dobro dišijo! Vesela sem, da za svoje lase skrbim z naravnimi izdelki, za katerimi je tudi navdihujoča vizija! Naravno, lokalno, vegansko, trajno, cruelty free, mislim da je to vse in še več kar si lahko želimo! 

O Jasminini izkušnji z Naturavit izdelki si lahko ogledate tudi njen vlog.

 

 

 

O Jasmini

Jasmina Plazovnik je priljubljena slovenska ustvarjalka vsebin in vlogerka, ki jo mnogi poznamo pod imenoma Fina Jasmina ter Jessamesa. Po poklicu profesorica umetnosti, se navdušuje nad ličili in kozmetiko, nad videoigricami in streamom ter vloganjem.
Svoje sledilce vsakič prevzema s svojo prikupno pozitivno osebnostjo, s svojo iskrenostjo, z vsakdanjimi tematikami ter zabavnimi vsebinami na YouTubu, Twitchu ter Instagramu.

 

Košarica je prazna.