Nasveti

7 pričesk, ki bodo v trendu v letu 2022

Tukaj je 7 pričesk, ki bodo v trendu v letu 2022 po mnenju svetovnih lepotnih strokovnjakov in priznanih frizerjev.

Vračajo se topli toni barve las

Precej časa so zadnjih nekaj let bili v trendu hladni pepelnati odtenki las. Za naslednje leto pa priznani frizerji napovedujejo veliko vrnitev toplih naravnih tonov.

Napovedi kažejo, da bodo zelo priljubljeni vsi topli blond in rjavi toni las. Od medeno in zlate blond, pa tja do toplih karamelnih in čokoladno rjavih tonov.

Še vedno v trendu ostajajo tudi prameni v toplih tonih, ki lasem dajo več dimenzije in tehnika balayage.

Fru fru je ponovno ‘’in’’

Pričeske s fru frujem so se v zadnjem času spet pričele pogosteje množično pojavljati. Veliko smo jih opazili že v svetu slavnih in tudi pri številnih vplivnicah. Zasledili smo tako ravne daljše fru fruje do oči, pa tudi kratke mini fru fruje, ki omilijo obraz.

Pri slovenskih vplivnicah smo pričeske s fru frujem opazili že pri Tjaši Kokalj Jerala, Mateji Pozeb in Nini Dornik.

Po napovedih bodo še posebej priljubljeni daljši fru fruji s pridihom boho stila iz 70-ih let, ki lepo poudarijo obraz. Za navdih vam je lahko fru fru kot ga nosi Victoria De Angelis.

Kratko in sladko: vračajo se paži in drzne kratke pričeske

Kratki lasje bodo prevladovali med trendi naslednjega leta. Že v začetku jeseni smo opazili porast v pričeskah z daljšimi in nekoliko krajšimi paži, ki podajo pričeski eleganco.

V letu 2022 pa se pažu po napovedih pridružujejo tudi nekoliko drznejše kratke pixie frizure do ušes.

Če ste morda že nekaj časa razmišljali o malce večji spremembi in svoje dolge pramene dramatično skrajšati, je sedaj idealna priložnost. Zakaj se pa ne bi podali v novo leto s precej krajšo pričesko? Veliko krajših pričesk lahko izpade precej prisrčnih.

Preprosti naravni kodri

Za vse ženske z naravno skodranimi lasmi bo slednji trend nedvomno v veselje. Vračajo se namreč naravni urejeni kodri.

Tako lahko za nekaj časa pospravite likalnike in posvetite svojim kodrom malce več hranilne nege.

V letu 2022 bodo v trendu kodri naravnega videza. Torej kodri brez pretiranega tretiranja. Bujni in urejeni, da bodo prosto padali na vaša ramena.

Kako poskrbeti za lepe kodre? Tej tematiki smo se posvetili v posebnem prispevku – Nasveti in triki za nego kodrastih las. Vabljeni k branju.

Pričeske v stilu 90-ih let

O povratku pričesk iz 90-ih let smo že pisali v nekaterih naših prejšnjih prispevkih – Nazaj v 90. leta in v prispevku o lepotnih trendih pričesk za jesen 2021.

Tudi v letu 2022 strokovnjaki napovedujejo še večji povratek tega barvitega pop desetletja v pričeskah – kot so bubble kitke in tudi lasnih dodatkih z raznimi mavričnimi lasnicami in obroči.

Posebno pozornost lahko pričakujemo tudi pri vrnitvi voluminoznih frizur, kot so jih na modni pisti nosili super modeli 90-ih let, kot so Claudia Schiffer in Cindy Crawford.

Lasje polni leska

Če bodo na eni strani ponovno v trendu precej preproste naravne pričeske, bodo na drugi strani v precejšnjem porastu tudi lasje polni leska.

Lasje sicer nekaj leska dobijo po vsakokratnem barvanju, a strokovnjaki napovedujejo nahranjene pričeske z visokim leskom, ki ga lahko dosežete z uporabo hranilnih sprejev in serumov za lase, ki las ne mastijo.

Izrazit lesk boste pri svojih laseh lahko dosegli z uporabo Naturavit Spreja za zaščito las, Seruma za konice in nove Energijske maske.

Polovično spete pričeske

Tega trenda nismo množično videli že nekje zadnjih 10 let, a po napovedih lepotnih strokovnjakov bo trend polovično spetih las ponovno ‘’in’’.

Glede na vašo dolžino in tip las vam tu prepuščamo nekaj kreativnosti, svetujemo pa vam da pri pričeski pustite tudi prosto padati nekaj pramenom.

Predvsem pa se tudi osredotočite na to, da je glavna naloga vsake pričeske, da lepo poudari vaš obraz.

Potrebujete naš nasvet? Stopite v stik z nami

Ste v prispevku našli nekaj navdiha, a potrebujete naš nasvet glede barvanja ali pravilne nege vaših pramenov?

Stopite v stik z nami in nam na email naslov info@naturavit.net pošljite svoja vprašanja ali nas pokličite na telefonosko številko (05)3305459. Z veseljem vam bomo svetovali pri najboljši izbiri za lepoto vaših las.

Košarica je prazna.