Nasveti

Kaj pomenijo naši pogosto rabljeni izrazi?

Če pogosto berete našo vsebino in kupujete naše izdelke ste že naleteli na določene izraze, ki jih pogosto uporabljamo.

Ker želimo, da bi naši uporabniki razumeli pravi pomen izrazov, ki jih uporabljamo v komunikaciji podjetja Naturavit, smo se odločili, da vam za tiste najbolj pogoste pripravimo kratko razlago.

NARAVNO

V naših izdelkih vključujemo samo skrbno izbrane sestavine visoke kakovosti.

Sestava naših izdelkov je zgrajena na rastlinskih izvlečkih, naravnih aromah ter oljih.

Vključuje pa tudi nekatere neagresivne sestavine, ki niso naravnega izvora, vendar so potrebne za sestavo izdelkov.

Te sestavine skupaj z naravnimi izvlečki in olji sodelujejo tako, da omogočajo pravo konsistenco izdelka in da je ta na koncu učinkovit ter hkrati nežen do kože.

Uporabljamo izraz naravno, za naše izdelke, ker ti ne vsebujejo umetnih arom in škodljivih sestavin, ki dražijo lasišče – kot so parabeni, PPD, resorcin ter SLS.

 

TRAJNOSTNO

Trajnostno je izraz, ki gre vedno bolj v popularno rabo, vendar lahko za posameznike nosi več pomenov. V ekološkem smislu se trajnostnost lahko definira kot način, po katerem biološki sistemi ostajajo raznoliki in produktivni tekom celega časa.

Za naše podjetje izraz trajnostno predvsem izraža dolgoročno obstojnost in ravnovesje, zato nam predstavlja tudi skupek naših dolgoročnih ciljev. Tako nanj ne gledamo samo iz ekološkega zornega kota, ampak kot na širok spekter dolgoročnosti.

 

ZMERNO

Izraz in ideja zmernosti predstavljata velik pomen v sami viziji podjetja Naturavit.

Zmernost je za nas pomemben del trajnostne celote.

Menimo, da se z zmernostjo v življenju pride najdlje. Zato zagovarjamo zmernost v vseh oblikah našega delovanja ter tudi v smislu celotnega življenjskega stila.

Zmernost torej kot zmernost počutja in kot zmernost v odnosih. Zmernost poseganja v naravno okolje. Zmernost z vsemi psihičnimi in fizičnimi napori. Zmernost na koncu tudi v potrošnji.

Še posebej pri slednji verjamemo, da lahko naš življenjski stil omejimo na izdelke, ki jih ne potrebujemo pretirano trošiti. Posegamo po izdelkih višje kakovosti, ki bodo tudi naše življenje potegnili na višjo raven.

Vsi Naturavit izdelki predstavljajo ravno to. Da vam ponujamo zmerne linije izdelkov, vendar ti zadostujejo vsem potrebam in vsebujejo sestavine najvišje kakovosti.

Prav tako je pri naših izdelkih zmerna tudi poraba, saj za njihovo učinkovitost potrebujete le majhno količino vsebine.

 

NEŽNO

Naše izdelke zelo radi opisujemo kot nežnejše. Na izraz nežno gledamo predvsem iz vidika, da naši izdelki ne agresivno posegajo v naše telo. So nežni, saj ne vsebujejo škodljivih sestavin in ne dražijo kože.

Vsi želimo uporabljati izdelke, ki so prijazni in nežni do našega lasišča in kože. Ki nudijo le najboljše, kar nam lahko ponudi narava.

Tako kot pri šamponih in izdelkih za nego kože, želimo tudi pri barvah za lase ponuditi nežno sestavo. Nežni so tudi odtenki naših barv za lase, saj želimo nuditi nianse, ki na naš videz ne delujejo umetelno, ampak zgolj naravno ter umirjeno.

 

VEGANSKO

Veganska prehrana in življenjski stil sta v zadnjih letih po celem svetu postala zelo priljubljena in se zanju odloča vedno več ljudi.

Pri podjetju Naturavit se zavedamo posledic in skupnega človeškega vpliva na okolje in celoten ekosistem, zato želimo, da naši kupci lahko izbirajo izdelke, ki ne vsebujejo sestavin pridobljenih iz živalskih proizvodov.

Želimo biti spoštljivi do vseh živih bitij, zato ponosno nosimo certifikat crueltyfree and vegan, ki nam ga je izdala priznana organizacija PETA. Certifikat izraža, da naši izdelki ne vsebujejo živalskih proizvodov in tudi niso testirani na živalih.

Košarica je prazna.