Nasveti

Kako delujejo učvrstilne kreme, gel in fango iz linije Vitastas?

Koža je naš največji organ, zato je prav, da ji nudimo pravilno nego ter da poskrbimo za njeno celovito lepoto.

Nedvomno vam bo dobra in uravnotežena prehrana pomagala na poti do lepega videza vaše kože, skozi nekaj korakov pa lahko zanjo poskrbimo in jo spodbudimo tudi od zunaj.

Linija naravnih izdelkov za telo Vitastas

Vitastas je linija petih kakovostnih zeliščnih izdelkov z učinkovito rastlinsko sestavo za preoblikovanje in učvrščevanje kožnega tkiva ter tudi za zmanjševanje in glajenje drugih nepravilnosti kože.

Linijo smo razvili predvsem zato, ker je veliko naših uporabnic iskalo naravno rešitev za ohlapno kožo in celulit. Tako sta nastali dve liniji Vitastas – ena posvečena kremam in gelu, druga pa fangu za telo.

Vitastas krema z učvrstilnim učinkom

Vitastas krema z učvrstilnim učinkom je efektivna rešitev za uvelo in ohlapno kožo ter strije, ki so lahko posledica popuščanja tkiv, nosečnosti ali sprememb telesne teže. 

Z rastlinskimi izvlečki morskih alg poskrbi za vlaženje, glajenje in napetost kože. Izvlečki bršljana prodrejo globoko v kožo ter pomagajo topiti podkožno maščobo. Bogata sestava vključuje tudi hranljivo maslo karite in mandljevo, arašidovo ter sončnično olje.

Vitastas izboljša tonus ohlapne kože in tako tudi zavira procese staranja. Učinkovitost je opažena že hitro po nanosu. Koža je bolj napeta, gladkejša in mehkejša. 

Kremo z učvrstilnim učinkom vtremo v kožo s pomočjo masaže. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Vitastas gel s hladilnim učinkom

Vitastas gel s hladilnim učinkom priporočamo predvsem osebam, ki imajo težave s prekomerno telesno težo in ožiljem. Ugodno tudi vpliva na otekle, težke noge, ki so posledica slabe cirkulacije.

Pri uporabi gela se temperatura pri nanosu zniža za nekaj stopinj, zato organizem pri tem poveča dovod krvi v del z nižjo temperaturo. Posledica tega je povečana mikrocirkulacija, povečano izločanje odpadnih snovi iz presnove in povečano razgradnjo maščob v maščobnih celicah. 

Rastlinski izvlečki bršljana pomagajo kremi prodreti globoko v kožo in topiti podkožno maščobo.⁠ Izvleček azijskega vodnega popnjaka na koži deluje antiseptično ter pomaga obnavljati kožo.⁠ 

Maslo bodečega lobodičja pomaga izboljšati tonus kože, izvleček morskih alg pa poskrbi za vlaženje, glajenje in napetost kože ter tudi zmanjša razširjene pore.⁠

Eterično olje kafre dobro učinkuje pri razbolelih mišicah, pospešuje prekrvavitev ter hkrati pomaga pri zmanjševanju celulita.⁠

Vitastas gel nanesete na želeni predel s tem, da pri nanosu kože ne masirate. Zaradi vsebnosti mentola in drugih zelišč vas bo v trenutku prevzel občutek svežine in lahkotnosti. Priporočamo vsakodnevno uporabo.

Vitastas krema s toplotnim učinkom

Toplotno delovanje aktivnih sestavin Vitastas kreme spodbuja odvajanje vode, izboljša napetost kože in zmanjšuje maščobne obloge.

Krema je zelo učinkovita za zmanjšanje celulita, primerna pa je tudi za tiste s težavami s cirkulacijo.

Rastlinski izvlečki bršljana pomagajo kremi prodreti globoko v kožo in topiti podkožno maščobo.⁠ Izvleček azijskega vodnega popnjaka na koži deluje antiseptično ter pomaga obnavljati kožo.⁠ Maslo bodečega lobodičja pomaga izboljšati tonus kože.⁠ Izvleček morskih alg poskrbi za vlaženje, glajenje in napetost kože.

Vitastas kremo s toplotnim učinkom nanesete na želen predel z rahlim vtiranjem, s tem da kože ne masirate. Na nanesenih predelih boste občutili toploto. Koža lahko po nanosu kreme malce pordi. Svetujemo vam, da kremo uporabljate vsak dan.

Kaj je fango za telo in kako učinkuje?

Fango za telo že od nekdaj velja za starodavno blagodejno kuro, ki nosi v sebi vso moč Zemlje. Blagodejne lastnosti in učinkovine fanga (blato za telo), so nas spodbudile, da smo tudi pri Naturavitu pred leti ustvarili svojo naravno Vitastas fango linijo.

Fango predstavlja popolno orožje proti celulitu, saj ob nanosu prodre v kožo, spodbudi mikrocirkulacijo in tudi odvajanje odvečnih tekočin. 

Prednosti fanga za telo se ne ustavijo le pri hujšanju ter učvrstitvi kože. Njihov razstrupljevalni učinek na kožo je pravzaprav idealen tudi za odstranjevanje odmrlih celic in obnovo kože. 

Anticelulitni fango ima sposobnost sproščanja sestave povrhnjice kože, hkrati pa absorbira tudi presežne toksine. K temu pogosto pripomore opazno zvišanje temperature kože, ki spodbuja potenje in izboljšuje mikrocirkulacijo. 

Glina ima posebne lastnosti, ki se lahko razlikujejo glede na njeno sestavo. Večinoma ima elastične lastnosti, ki spodbujajo ohranjanje tonusa tkiva. Z Vitastas fangom se boste takoj počutili v oazi dobrega počutja.

Vitastas fango z algami proti celulitu

Vitastas fango z algami proti celulitu z rastlinskimi izvlečki bršljana, rožmarina, žajblja in kitajske vrtnice je odličen preparat za preprečevanje akutnih celulitnih stanj, kjer pride zaradi nakopičenih maščob v mišičnih vlaknih do stiskanja žil ali podkožnega vnetja.

Zaradi velike vsebnosti alg povečuje odstranjevanje odpadnih snovi, deluje izrazito protivnetno ter izboljša mikrocirkulacijo. Hkrati pa Vitastas fango tudi mehča vlakna, v katerih so ujete maščobne celice in s tem razbija celulitne obloge. 

Že 14-dnevna aktivna nega s fangom Vitastas občutno zmanjša trdovratne celulitne obloge ter zgladi nepravilnosti na koži.

Vitastas fango z algami za trebuh in pas

Z rastlinskimi izvlečki bršljana, azijskega vodnega popnjaka, zelenega čaja in morske ločike je Vitastas fango pravi inovativni negovalni izdelek za vitkejši ter čvrst trebuh.

S pomočjo višje koncentracije alg in drugih aktivnih sestavin odvaja vodo ter topi maščobe in tako zmanjšuje obseg trebuha in pasu. Fango poveča tudi napetost in čvrstost kože. 

Pri priporočeni 21-dnevni aktivni negi s fangom Vitastas lahko opazno zmanjšate obseg trebuha ter pasu.

Košarica je prazna.