Nasveti

Kateri trendi barvanja las nas čakajo v 2021?

Prehod v drugi letni čas je lahko idealen trenutek za spremembo vaše barve las. 

Veliko žensk prav v zimskih mesecih rado svojo barvo za lase nekoliko osveži v privlačne temnejše odtenke za popestritev svojega videza. 

Saj poznate angleški rek new hair, new me

Zakaj si ne bi ravno v zimskem času privoščile malce poigravanja z novo barvo?

Kakšni so trendi barvanja las za leto 2021?

Se že sprašujete, katero barvo las boste nosile v letu 2021 glede na najnovejše trende barvanja?

Po napovedih številnih lepotnih in frizerskih strokovnjakov lahko pričakujemo nekaj zanimivih variacij, ki jih bomo kmalu vzljubili.

Smernice kažejo predvsem na naslednje trende barvanja las:

 • Karamelni ombré – ta trend je priporočljiv predvsem za rjavolaske, kjer se temnejši odtenki prelivajo v nekoliko toplejše karamelno rjave odtenke. Svetlejši odtenki bodo lepo objeli vašo obliko obraza ter lasem dodali sijoč videz polnosti. To je tudi ombré trend, ki ga nosita Beyoncé in Jessica Alba.
vir: Getty Images
 • Rjava barva z zlatim podtonom – gre za rjavo barvo s toplejšim podtonom naravnega videza. Ta trend boste dosegle, če izberete odtenek z zlatim, vendar ne preveč rdečkastim podtonom.
vir: Getty Images
 • Bakreno rdeča barva – Rdeča barva je izjemno priljubljena jeseni, v vseh svojih niansah. V letu 2021 bomo nosile bakreno rdečo, ki poudari globino rdeče barve.
vir: Vogue UK
 • Medeno blond – Blondinke, ki želijo toplejšo barvo naravnega videza, bodo v letu 2021 nosile medeno blond.
vir: Getty Images

Izberite barvo za lase z bogatimi sestavinami rastlinskih izvlečkov

Herba Color je zeliščna barva za lase v gelu, bogata z rastlinskimi izvlečki in olji, ki pobarva in hkrati neguje ter okrepi vaše lase. 

Zeliščna barva Herba Color je na voljo v kar 24 odtenkih, ki poudarijo naraven videz barve las.

Edinstvena sestava barv za lase Herba Color 

Že vrsto let na voljo v drogerijah Muller je Herba Color edinstvena barva po svoji nežni sestavi. 

 • Herba Color je obogatena z olivnim in arganovim oljem, ki lase naredita mehke in sijoče.
 • Kreatinovo olje lasem doda beljakovine, ki delujejo proti izsušenosti las.
 • Rastlinski izvlečki kamilice, aloje, sivke, ognjiča in koprive poskrbijo, da so vaši lasje zaščiteni in negovani.
 • Olje iz pšeničnih kalčkov naredi lase bolj elastične in lažje česljive.
 • Barva Herba Color je visoko prekrivna za sive lase.
 • Barva ne vsebuje lasem škodljivih sestavin kot so amoniak, PPD, parabeni in SLS.

Katere odtenke Herba Color naj izberem glede na trende za leto 2021?

Naj vas tukaj opozorimo, da se vsaka barva lahko razvija drugače glede na vašo naravno barvo las ali glede na barvo las s katero ste že predhodno pobarvani. Kjer že imate pogoje, da želen odtenek dosežete brez dodatnega svetlenja las, pa za trende za leto 2021 predlagamo naslednje Herba Color odtenke:

 • Karamelni ombré – pri laseh, kjer so konice že predhodno svetlejše predlagamo Herba Color odtenka 7DR – Zlato bakreno blond ali 7D – Zlato blond.
 • Rjava barva z zlatim podtonom – Rjavo barvo z zlatim podtonom lahko lepo dosežete, če so vaši lasje svetlejši od temno rjave barve. Če so vaši lasje črni, učinek barvanja z zlatim podtonom ne bo viden. Naravni videz barve za omenjen trend dosežemo s Herba Color odtenki 4HCD – Temno čokoladna, 4D – Zlato kostanjeva, 5D – Zlato svetlo kostanjeva in 6CH – Čokoladna.
 • Bakreno rdeča barva – za bakreno nianso barve je potrebno, da so vaši lasje dovolj svetli, torej da je odtenek vaše barve vsaj v naravno blond niansi (po lestvici Herba Color je to odtenek 7N). Bolj kot je las svetel, bolj intenzivno bo barva prijela. Pri barvi Herba Color se lahko za bakreno barvo odločate med kar štirimi odtenki: 4R – Bakreno svetlo kostanjeva, 6R – Bakreno temno blond, 7DR – Zlato bakreno blond in 7HR – Kana rdeča.
 • Medeno blond – tudi pri medenem odtenku je potrebno, da so predhodno vaši lasje že dovolj svetli (tako kot smo zgoraj opisali za bakreno rdečo). Pri Herbi Color lahko izbirate med medenimi odtenki, 7D – Zlato blond, 7N – Blond in 8N – Svetlo blond.

Košarica je prazna.