Nasveti

Primerjava naravnih barv za lase Naturavit

Stereotipi o naravnih barvah za lase: postopek je dolgotrajen, nanos je težaven, ne prekrivajo sivih las, hitro se izpirajo, barva temni itd. Pri Naturavit smo ob prvi uvoženi naravni barvi za lase leta 1994 začeli razvijati formulo, ki bi hkrati odpravila omenjene probleme in ohranila naravnost barv.

Barva za lase Martis velja za pionirja naravnih barv na slovenskem tržišču. Podatek, da se je pri  razvoju neštetih blagovnih znamk ohranil več kot 20 let sam govori o kvaliteti barve. To je prvi poizkus podjetja in hkrati prva slovenska barva brez amoniaka. Veljala je za zelo inovativno, saj so barve brez amoniaka veljale za neobstojne. Pri uporabi barve Martis moramo vedno izbrati odtenek ali dva svetlejši ton, saj podjetju težave s temnenjem ni uspelo odpraviti. Seznam vseh odtenkov barve Martis si lahko preberete na dnu članka.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED OBEMA BARVAMA

Tako Respect, kot Herba Color spadata med najinovativnejše barve za lase na evropskem tržišču. Na slovenskem tržišču so po naravnosti, kvaliteti in obstojnosti najbolj kompletne. Angleško ime za spoštovanje (Respect) je uporabljeno predvsem zato, ker je to najbolj razširjenja blagovna znamka prisotna v osmih evropskih državah.

ATRIBUT RESPECT HERBA COLOR
Prekrije sive lase Da Da
Obstojnost Trajna barva Trajna barva
Tip barve Barva v kremi Barva v gelu
Uporabnost barve 6 mesecev po odprtju 6 mesecev po odprtju
Količina 130ml 130ml
Uporaba Enostavna Enostavna
Vonj Po zeliščih Po zeliščih
Veganski certifikat Da Ne
Certifikat za ne testiranje na živalih Da Da
Brez amoniaka Da Da
Brez PPD Da Da
Brez resorcinola Da Da
Peče ali srbi Ne Ne
Temni Ne Ne
Se enostavno izpere s kože Da Da

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

Košarica je prazna.