Članki

Monikin izziv – mesec dni sem uporabljala samo Naturavit izdelke za nego las

Konec prejšnjega meseca sem se malo zamislila, ker sem ob pogledu na svoje lase opazila veliko prostora za izboljšavo v njihovem izgledu in zdravju (glej sliko spodaj, dan 1).

Primerjava Monikinih las dan 1 vs. dan 31. Foto: Monika (Earthlymonika)

Odločila sem se, da si zaslužijo več pozornosti in tako sem v svojo nego las uvedla 3 produkte, ki sem jih testirala cel mesec. Ker je bil moj pogoj, da so produkti naravni in človeku ter okolju prijazni, sem se odločila za znamko Naturavit.

Naturavit ponuja širok nabor naravnih izdelkov za vse tipe las, tisti, ki so pri meni naredili očitno razliko, pa so:

01. PILING ŠAMPON: Uporabljam ga namesto običajnega šampona. Zelo lepo diši, njegova glavna prednost pa je, da ko ga vmasiramo v lasišče pospeši cirkulacijo in s tem odpravlja težave kot so prhljaj, mastni lasje ali izpadanje las.

02. VITALNA MASKA: To nanesem po šamponiranju. Mi je pa pri njej najbolj všeč, da je iz las sploh ne rabimo izpirati, ker ne masti, ampak lase le hidrira in jih naredi mehke ter sijoče.

03. SERUM ZA ZAŠČITO KONIC: Ker imam tanke lase, je bilo nujno, da k negi svojih las dodam še olje za konice. Slednji na laseh ustvari sloj, ki zaščiti las pred zunanjimi dejavniki in pogostim spenjanjem.

Ti trije izdelki predstavljajo mojo celotno naravno nego las. Poznaš Naturavit izdelke? Že uporabljaš katerega?

Preberite celoten Monikin zapis na njenem Instagram profilu @earthlymonika.

O Moniki

Monika Škorjanc, znana tudi kot Earthly Monika, je 23-letna fotografinja, grafična oblikovalka in videografinja ter v prostem času tudi kulinarična navdušenka iz Laškega. Svoje zanimive projekte in plant-based kulinarične kreacije deli na svojem blogu ter Instagram profilu @earthlymonika. Rada uporablja naravno in okolju ter koži prijazno kozmetiko.

Košarica je prazna.