Nasveti

Nasveti za podaljšanje obstojnosti barve za lase

Se vam barva za lase prehitro spere? Poglejte, kako jo ohraniti dlje.

Ste si med karanteno sami pobarvali lase? Če ste se za to odločili prvič se vam je mogoče zdelo, da vaši lasje po nekaj dneh niso več tako sijoči. Čeprav ob barvi dobite balzam, je po vsakem umivanju las priporočljiva uporaba Vitalne maske.

Zakaj priporočamo uporabo Vitalne maske za lase?

Za učinkovito čiščenje šampon ob vsakem nanosu nekoliko odpre vrhnjo plast vašega lasu. Po izpiranju ostane povrhnjica odprta, zaradi česar so lasje dovzetnejši za vse zunanje vplive. To povzroči izsuševanje las in hitrejše bledenje barve.

Balzami in maske skrbijo za zapiranje povrhnice las. Kako torej izbrati pravi produkt?

Balzam lahko uporabimo pri vsakem umivanju, za masko pa je priporočljiv nanos enkrat tedensko. To pa ne drži za Vitalno masko Naturavit. Našo edinstveno formulo balzama, priloženega barvi, smo nadgradili tako, da smo dodali vitamine E, B1, B2, B6 in C ter baker, kalij in magnezij. Dodatki dajejo izdelku pozitivne lastnosti maske in ohranjajo možnost vsakodnevne uporabe.

Ob redni uporabi Vitalne maske Naturavit bodo vaši lasje okrepljeni. Imeli boste manj težav z lomljenjem konic, razčesevanjem in izsušenostjo las. Poleg tega pa bo vaša barva obstojna do 4 tedne več.

 

Pravilna uporaba Vitalne maske za lase

Lase po umivanju zavijte v brisačo. Na pol suhe lase enakomerno nanesite Vitalno masko in jo razčesite. Najbolje je, da izdelek porazdelite od ušes navzdol. Pustite delovati 10 – 15 minut in dobro izperite.

Košarica je prazna.