Nasveti

Nova linija naravnih šamponov Naturavit. Kako učinkujejo in komu smo jih namenili?

Med našo linijo izdelkov za nego las, ki je na voljo v naši spletni trgovini, so se pred kratkim pridružili še štirje novi izdelki: naravni šamponi Naturavit, ki so zasnovani za popolno nego in rešitev različnih težav, ki bremenijo vaše lasišče. 

Namenjeni so vsem, ki želijo razbremeniti svoje lasišče agresivnih sestavin, ki jih najdejo v običajnih šamponih in bi želeli svoje lasišče nežno negovati. 

Vsi novi Naturavit šamponi so namenjeni sprostitveni negi las in lasišča. Zasnovani so za pomiritev razdražene kože na lasišču ter zagotavljajo zadostno vlaženje in hidracijo las.

Novi šamponi so namenjeni specifičnim težavam na lasišču

V našo linijo naravnih šamponov so se pridružili štirje novi šamponi, ki so bili posebej zasnovani glede na specifične težave, ki bremenijo lasišče.

Med najpogostejšimi težavami las in lasišča se pojavlja izpadanje las, prhljaj, mastno ter občutljivo lasišče. Zato smo razvili novo linijo izdelkov, ki olajša omenjene težave in nudi sprostitveno nežno nego na vašem lasišču.

Nove naravne šampone Naturavit smo poimenovali glede na njihovo glavno sprostitveno sestavino:

  • Osveži – naravni šampon namenjen težavam s prhljajem vsebuje izvlečke mete in evkalipta, ki osvežita in očistita lasišče. Aloja poskrbi za zadostno vlaženje lasišča. Izvlečki timjana in čajevca pa delujeta antibakterijsko ter preprečujeta ponovni nastanek prhljaja.
Osveži
  • Sprosti – naravni šampon s kombinacijo melise, žajblja in kamilice je namenjen pogostemu umivanju las ter ponuja sprostitveno nego lasišča. Aloja zagotavlja zadostno vlaženje las ter lasišča in hkrati naredi lase mehke ter sijoče.
Sprosti
  • Razmasti – naravni šampon je namenjen lasem in lasišču, ki se hitreje masti. S pomočjo grenivke ter ciprese se lasišče razmasti in osveži. Izvleček limone na lasišču deluje antibakterijsko. Mentol ter melisa pomirijo izločanje loja, aloja pa na lasišču zagotavlja zadostno vlaženje.
Razmasti
  • Pomiri – naravni šampon poskrbi za pomiritev izpadanja las s pomočjo delovanja kadulje in čajevca. Za sijaj in mehkobo las poskrbi kamilica, aloja pa zagotavlja zadostno vlaženje na lasišču.
Pomiri

Kako uporabljati nove naravne šampone Naturavit?

Za doseganje najboljše učinkovitosti novih naravnih šamponov Naturavit, vam svetujemo, da najprej izberete šampon, ki bo ugajal vašemu tipu las. 

Šampon nanesete na vlažne lase in lasišče zmasirate. Pustite šampon delovati približno 3 minute in zatem lasišče temeljito izperite.

Kako se novi šamponi razlikujejo od Naturavit linije Kremnih šamponov?

Novi šamponi se od Naturavit linije Kremnih šamponov razlikujejo predvsem v svoji zasnovi. Novi naravni šamponi Naturavit so sicer nekoliko manj kremasti po svoji sestavi, a je njihova zasnova bolj podobna gelu, tudi po šamponovem prosojnem izgledu. 

Prav tako se novi naravni šamponi razlikujejo od Kremnih šamponov z manj izrazitim nežnim vonjem.

Vizualno se novi naravni šamponi predstavljajo v posebni visoki elegantni embalaži, ki jo boste enostavno prepoznali.

So novi šamponi veganski?

Da, tudi naši novi naravni šamponi Naturavit so veganski in kot večina naših izdelkov, nosijo certifikat crueltyfree and vegan, ki ga je izdala organizacija PETA.

Prav tako kot ostali naši izdelki, tudi novi naravni šamponi ne vsebujejo parabenov, SLS (sodium laureth sulfate) in SLES (sodium lauryl ether sulfate).

Če ste alergični na kakšno specifično snov ali rastlinski izvleček, vam svetujemo, da si pred uporabo šamponov najprej na izdelku preberete sestavine, ki so zapisane na embalaži. 

Sestavine vsakega šampona so zapisane tudi v naši spletni trgovini pod posameznim izdelkom (pod rjavo pasico).

V kateri fizični trgovini so novi šamponi na voljo?

Trenutno so vsi novi šamponi na voljo v naši Naturavit fizični trgovini v Novi Gorici in v izbranih Lekarnah Ljubljana.

V trgovini Ekola v Kopru pa lahko najdete naš novi šampon Sprosti in sicer z možnostjo ponovnega polnjenja (refill).

Nove šampone pa lahko vedno preko spleta naročite v naši spletni trgovini: https://www.naturavit.net/product-category/nega/samponi/

Lahko nove šampone pri vas kupim tudi na možnost ponovnega polnjenja (refill)?

Da, naše nove naravne šampone Sprosti, Osveži, Razmasti in Pomiri lahko v naši fizični trgovini kupite tudi z možnostjo ponovnega polnjenja (refill, z minimalno količino 100g). 

Med delovnim časom (pon-pet med 8:30 in 16:30), ko naša fizična trgovina v Novi Gorici (Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica) obratuje, vam lahko v trgovini vaš izbrani šampon ponovno napolnimo.

*V času omejitev, ko velja odlok zaradi preprečitve širjenja virusa COVID-19 in so vse fizične trgovine s kozmetiko zaprte, vam predlagamo, da sledite novicam NIJZ in Vlade, kdaj bo prišlo do sprostitve ukrepov in bo naša fizična trgovina v Novi Gorici lahko ponovno odprla svoja vrata. Do takrat pa smo vam na voljo preko naše spletne trgovine.

Za več informacij nam pišite na: info@naturavit.net

Košarica je prazna.