Nasveti

Herba Color: rezultati barvanja uporabnic z odtenkom 8N – svetlo blond

Med toplejšimi blond odtenki barv za lase Herba Color, ki so na voljo najdete tudi odtenek 8N – svetlo blond. Gre za toplejši odtenek, ki poda lasem nekoliko pšenično naravno blond barvo. Kot vsi ostali odtenki, lahko tudi slednji nekoliko varira glede na vašo trenutno barvo las in glede na pigment, ki ga naravno vaš las proizvaja.

V mesecu avgustu smo v sklopu akcije Herba Color: preizkusi in oceni naše uporabnice pozivali, da so preizkusile izbrane odtenke ter z nami delile svoje rezultate barvanja in oceno.

Z vami delimo nekaj izmed prvih prejetih rezultatov omenjenega odtenka, skupaj z mnenji uporabnic. Tako boste lahko tudi dobili malce bolj jasno sliko, kako omenjeni odtenek uspe na različnih tipih las in ob različnih pogojih barvanja.

Rezultati barvanj naših uporabnic s Herbo Color 8N – svetlo blond

”Rezultat je krasen. Ocena 10.” – Saša

”Z barvo Herba Color plus sem zelo zadovoljna. Barva je zelo negovalna, lasje so po barvanju lepo prožni, niso izsuseni in barva nima intenzivnega vonja, ker ne vsebuje amoniaka. Izbrala sem odtenek 8N svetlo blond, ki je mojim lasem ubil hladen ton in nastal je lep topel odtenek svetlo blond barve. Ocena 10.”
– Lara
”Z barvo sem zelo zadovoljna – 10. Res nič ne peče, ne srbi, lepo se zmeša. Same pohvale.” – Nina

Hvala vsem uporabnicam za poslane fotografije in za izkazano zaupanje. Rezultate barvanja z našimi barvami iz linij Herba Color in Respect redno delimo tudi na našem Facebook in Instagram profilu. Spremljajte nas.

Košarica je prazna.