Članki

Veriga navdihujočih žensk: pozitivna akcija ob dnevu žena

V prvem tednu marca smo na našem Instagram profilu (@naturavitkozmetika) pričeli z malce drugačno akcijo, katere namen je bil vzpostaviti verigo med edinstvenimi ženskami, ki nas navdihujejo vsak dan.

Akcijo smo poimenovali Veriga navdihujočih žensk in zanjo ustvarili tudi svoj ključnik (#veriganavdihujocihzensk), ki omogoča uporabnikom Instagrama lažje iskanje ter razumevanje samega namena te pozitivne akcije.

Naša želja je bila skupaj povezati čim več žensk, saj menimo, da je vsaka ženska po svoje navdihujoča, pogumna in edinstvena. Zato je naš namen predvsem predstavljal to, da ob prihajajočem dnevu žena malce drugače, a hkrati pozitivno izrazimo občudovanje vsem ženskam.

K akciji smo povabili vse naše sledilce in ostale uporabnike Instagrama, ki so naleteli na našo objavo.

Ustvarili smo tudi predlogo, ki je vsem sodelujočim omogočila, da so prepoznali našo akcijo in hkrati preprosto označili vse profile svojih navdihujočih žensk.

Verigi se je z deljenjem naše predloge priključilo kar nekaj žensk v Sloveniji, dosegli smo pa tudi uporabnico iz Španije.

Veseli smo pozitivnega odziva, ki smo ga prejeli za našo verigo ter vas še naprej spodbujamo, da izkažete naklonjenost ženskam, ki so vam v navdih.

Pozitivni akciji – Verigi navdihujočih žensk se lahko še vedno priključite tudi vi.

Sledite našemu Instagram profilu, kjer vsak dan (okvirno do 8. marca) v Instagram Storyjih delimo predlogo verige (kot prikazano zgoraj), kjer označite svoje navdihujoče ženske ter nas označite s funkcijo ”mention”, da lahko vašo objavo delimo tudi mi.

Sledite naši raznoliki zanimivi vsebini tudi na Instagram profilu @naturavitkozmetika.

Imate vprašanje za nas? Pošljite nam sporočilo na email naslov: info@naturavit.net.

Košarica je prazna.