Nasveti

Vse kar morate vedeti o Kremnih šamponih Naturavit

Ne glede na to ali redno uporabljate naše Kremne šampone iz linije Naturavit ali šele razmišljate o prvem nakupu, vam bomo v tokratnem blogu predstavili zanimiva dejstva o le-teh.

Izjemno priljubljeni Kremni šamponi Naturavit so se izkazali za nepogrešljive pri negi las, predvsem pri reševanju težav lasišča, kot so prekomerno mastenje in izpadanje las ter pri težavah s prhljajem.

Zakaj smo razvili ravno to linijo?

Linijo Kremnih šamponov smo razvili z mislimi in končnim ciljem usmerjenim v naše kupce. Želeli smo ustvariti učinkovito linijo izdelkov s kakovostnimi naravnimi sestavinami, ki rešijo težave na lasišču ter so hkrati neagresivni do lasišča in las.

Danes na tržišču najdemo kar veliko različnih linij šamponov v čudovitih embalažah ter z domiselnimi imeni, ki pritegnejo kupca. Vendar so večinoma vsi usmerjeni v tako rečeno zunanjo lepoto in nego las – torej te linije negujejo lase, da ti izgledajo sijoči, mehki ter nahranjeni, a to le od zunaj.

Medtem ko se zelo malo linij ukvarja z nego las od znotraj, kjer dejansko rešujemo težave lasišča. Torej skozi strukturo las ter na samem lasišču, kjer se pojavljajo vzroki za nastanek težav, kot sta prhljaj ali izpadanje las.

Zakaj Kremni šamponi?

Pri razvoju linije smo razmišljali o vsem potrebnem, da bodo naši šamponi učinkoviti in dobro sprejeti med našimi kupci. 

Za kremno sestavo šamponov smo se odločili, ker smo želeli, da so šamponi čim bolj bogati v svoji sestavi ter tudi preprosti in prijetni pri nanosu na lasišče.

 

Kateri Kremni šamponi so na voljo znotraj linije?

Znotraj linije Naturavit je na voljo pet Kremnih šamponov. Vsak je prilagojen negi posameznih najpogostejših težav na lasišču.

Skupna lastnost vseh Kremnih šamponov je, da vsebujejo kakovostne naravne sestavine, ki očistijo in pomirijo razdraženo lasišče. Sestava Kremnih šamponov vključuje naravna eterična olja, ki blagodejno, antibakterijsko ter antiseborično delujejo na lasišče.

Kremni šampon proti prhljaju je namenjen reševanju vseh vrst prhljaja ter težav luščenja lasišča. Obogaten z eteričnimi olji riža, kadulje, limone in cimeta, nudi visoko učinkovitost čiščenja, hkrati pa je izjemno nežen ter omogoča dolgotrajno vlaženje lasišča in zavira rast mikroorganizmov.

Kremni šampon za suhe in barvane lase neguje suho lasišče in podaljša obstojnost barvanih las. Kremni šampon vsebuje izvleček biološkega kostanja in aloje ter eterično olje sivke in olje riževih otrobov, ki lase negujejo ter podaljšajo obstojnost in intenzivnost barve.

Kremni šampon proti izpadanju je namenjen reševanju težav izpadanja in redčenja las. S pomočjo rastlinskega izvlečka grmičaste palme in esencialnih olj sivke, pomaranče, čajevca, melise in evkalipta zagotavlja proces obnavljanja las.

Kremni šampon za pogosto umivanje in občutljivo lasišče je namenjen vsem, ki pogosto umivate svoje lase, hkrati pa potrebujete nežno nego, ki pomiri razdraženo ter občutljivo lasišče. Šampon vsebuje eterično olje abesiskega morskega ohrovta in melise, ki poskrbita za zadostno količino hidratacije na lasišču.

Kremni šampon za mastne lase uravnava delovanje lojnic na lasišču, zato je primeren za vse mastne tipe las. Vsebuje eterična olj riža, limone, čajevca, kadulje in poprove mete, ki poleg svojih učinkovin podajo šamponu tudi izjemno svežo aromo.

 

Zakaj izbrati Kremne šampone Naturavit?

Prednost naravnih Kremnih šamponov Naturavit je v sami sestavi. 

Vsi Kremni šamponi vsebujejo:

  • Naravne rastlinske izvlečke in eterična olja, ki učinkovito delujejo pri spopadanju z vsemi težavami lasišča.
  • Nežne sestavine, ki pomirijo lasišče ter ustvarijo čudovit lesk ter mehkobo las.
  • Vitamine in hidratantne faktorje.
  • Naravne sestavine, ki delujejo protivnetno ter zavirajo rast glivičnih mikroorganizmov.
  • Rastlinske izvlečke in olja, ki učinkovito delujejo pri spopadanju s težavami lasišča.

Kremni šamponi Naturavit hkrati NE vsebujejo:

  • Parabenov, SLS, SLES, PPD in silikonov.
  • Umetnih penilcev ter umetnih arom.

Prav tako Kremni šamponi Naturavit nosijo PETA certifikat crueltyfree and vegan.

 

 

Zakaj se barva in vonj Kremnih šamponov občasno razlikujeta?

Kremni šamponi so zasnovani iz naravnih sestavin in eteričnih olj, kar pomeni, da se lahko glede na različne serije nekoliko razlikujejo.

Čeprav so sestavine (in razmerja le-teh) vsakega Kremnega šampona vedno enake, lahko pride do manjšega odstopanja v barvi ali vonju izdelka.

Če podamo primer: našemu Kremnemu šamponu za mastne lase je dodan beta karoten, ki poda značilno oranžno-rjavo barvo izdelku. 

Beta karoten lahko kupimo od različnih proizvajalcev, ki nudijo omenjeno sestavino. 

Zato se v končnem izdelku barva istega šampona, v posameznih proizvodnih serijah, lahko minimalno razlikuje. 

Tako je tudi z vonjem eteričnih olj, ki se minimalno lahko razlikujejo v svoji intenzivnosti.

 

 

Kateri izdelki iz linije Naturavit so še na voljo?

Poleg Kremnih šamponov so znotraj linije izdelkov Naturavit na voljo še Piling za lasišče Naturavit, Regenerator proti izpadanju las Naturavit, Vitalna maska Naturavit, Sprej za zaščito las pred soncem in soljo Naturavit ter Serum za zaščito pred cepljenjem konic Naturavit.

Vse izdelke si lahko ogledate v naši spletni trgovini na povezavi.

 

 

 

 

Košarica je prazna.