Nasveti

Vse, kar morate vedeti o odtenku Respect R111 – srebrno platinasto blond

Najnovejši med našimi odtenki barv za lase Respect je R111 – srebrno platinasto blond. Gre za hladen odtenek, ki smo ga namenili vsem naravnim blondinkam in rjavolaskam, ki se že barvajo na blond.

Posebnost tega odtenka je predvsem ta, da zaradi svoje sestave in kombinacije pigmentov omogoča, da vaš odtenek na laseh prime v hladni platinasti barvi, brez rumenih in oranžnih podtonov, ki se običajno pojavljajo ob barvanju las na blond.

Kaj je treba vedeti pred barvanjem z R111 – srebrno platinasto blond?

Pred barvanjem z Respect R111 – srebrno platinasto blond najprej preverite ali vaši lasje izpolnjujejo vse pogoje, ki so potrebni za doseganje najbolj optimalnega rezultata barvanja, kot je ta prikazan na vzorčniku škatle.

In sicer:

 • Vaši trenutna barva las mora biti naravno blond ali predhodno posvetljena na blond. Poznamo sicer tudi primere naših strank, ki las na narastku niso imele posvetljenih, pa jim je odtenek še vedno prijel pepelnato blond.
  Vsekakor pa je rezultat zelo odvisen od posameznega pigmenta las. Praviloma pa naj bodo lasje že blond ali predhodno posvetljeni na blond.

 

 • Odtenek R111 ni najbolj primeren za lase, ki so pretežno sivi. Čeprav barva popolnoma krije tudi sive lase, je našemu očesu odstopanje odtenka tako minimalno, da bomo še vedno videli sive lase.
  V primeru, da bi želeli opazneje prekriti sive lase in ohraniti pepelnato blond odtenek, vam svetujemo, da vmešate polovico barve R111, s polovico odteka R09 (zelo svetlo blond). Pri mešanju odtenkov je važno, da zmeraj ohranite razmerje 1:1 med barvo in razvijalcem. Zato vam svetujemo, da barvo vmešate v plastični ali keramični posodici, da bo barva tudi enakomerno vmešana.

Kakšne rezultate barvanja lahko pričakujemo z odtenkom R111?

Kot smo omenili, bo barvanje las z Respect R111 z največjo zagotovostjo zadovoljivo prijelo, če so izpolnjeni vsi pogoji za barvanje.

Naj z vami delimo nekaj primerov naših uporabnic in njihovega rezultata barvanja z Respect R111 – srebrno platinasto blond.

Kakšne prednosti imajo barve za lase Respect?

 • Respect so obstojne, permanentne barve za lase in zato njihova obstojnost, tako kot pri običajnih barvah, izginja z rastjo las.
 • Čeprav so barve Respect brez amoniaka, se lahko po prekrivnosti sivih las meri z vsako barvo na tržišču.
 • Barve Respect tudi ne vsebujejo PPD, resorcina, parabenov ter SLS, zato so veliko bolj nežne do vaših las od običajnih barv.
 • Zaradi svoje zasnove, barve Respect nimajo neprijetnega vonja in se preprosto očistijo z vaše kože.
 • Z barvanjem las z barvami Respect dosežete naraven videz.
 • Las po barvanju ostane v zelo dobri kondiciji, ima polni sijaj in veliko energije.
 • Velika prednost barv Respect je tudi ta, da barve ne pečejo in ne srbijo lasišča, zato se tudi izognemo različnim alergičnim reakcijam.
 • Edinstvena barva Respect je veganski izdelek in ponosno nosi tudi uradni certificat vegan in cruelty-free. Zaradi spoštovanja do živalskega sveta, naši izdelki niso testirani na živalih.

Imate vprašanje za nas?

Pošljite nam sporočilo na naš email naslov info@naturavit.net.

Košarica je prazna.