Nasveti

Herba Color vs. Respect: katero linijo barv za lase naj izberem?

V tokratnem prispevku se posvečamo primerjavi naših dveh linij Herba Color vs. Respect, da boste lažje izbrali svojo idealno barvo za lase.

Pri Naturavitu nudimo več linij barv za lase, saj smo te ustvarili z mislijo na ciljnega kupca. Predvsem na različne želje uporabnic, sodoben življenjski stil in potrebe tržišča smo tako razvili linije barv za lase, ki nudijo več možnosti izbire.

V čem sta si liniji Herba Color in Respect podobni?

Skupna točka Herbe Color in Respecta je predvsem ta, da ne vsebujejo amonijaka, resorcina, parabenov ter PPD.

Vse naše linije barv za lase so obstojne (permanentne), prekrivajo sive lase in so tudi v sestavi blažje od običajnih barv na tržišču. Zasnovane so z bogato zeliščno sestavo ter naravnimi olji, ki lase krepijo že med in po barvanju.

Sama izbira barve je sicer na koncu vaša odločitev, naj vam pa podamo nekaj ključnih razlik med Herbo in Respectom, ki vam bodo olajšale izbiro.

hair care, hair coloring, hair dye, barvanje las

Barve za lase Herba Color

Herba Color je barva za lase v gelu, zato se tudi na prvi pogled in v sestavi razlikuje od običajnih barv, ki so kremaste. Poleg bogate zeliščne sestave vsebuje tudi olivno, keratinovo in arganovo olje ter olje pšeničnih kalčkov.

Herba ni testirana na živalih, ker pa vsebuje keratinovo olje, ki je sicer zelo učinkovita naravna sestavina (saj okrepi kakovost las in naredi lase mehkejše ter bolj sijoče), ni veganska.

Herba Color trenutno nudi 25 različnih odtenkov.

herba color
Linija Herba Color

Barve za lase Respect

Respect je na tržišče vstopila kot prva slovenska veganska barva. Nosi uradni PETA certifikat crueltyfree & vegan. Po sestavi spada v kategorijo barv za lase v kremi in poskrbi, da tudi po barvanju las ostane nahranjen in poln energije.

Respect poleg že zgoraj omenjenih sestavin tudi ne vsebuje SLS (Sodium Lauryl Sulfate) in SLES (Sodium Laureth Sulfate) ter v večini odtenkov vsebuje nižjo vsebnost hidrogena (6,5 %).

Pri Respectu je na voljo 26 različnih odtenkov.

respect
Linija Respect

Na kaj morate biti pozorni pred izbiro barve za lase?

Vsaka barva za lase zahteva svoje pogoje, da dobro uspe. Predvsem vam na splošno svetujemo, da odtenek ne izbirate le glede na ime, saj se ta že znotraj linij lahko precej razlikuje. Vsak proizvajalec za svoje linije izbira imena odtenkov, vendar se ti lahko precej razlikujejo. Zato pri vsaki barvi najprej poglejte vzorčnik z odtenki.

Za več nasvetov pri barvanju vam predlagamo, da si preberete naš članek 5 praktičnih napotkov za optimalno barvanje las doma.

Potrebujete nasvet pri izbiri barve?

Pošljite nam sporočilo na naš email naslov info@naturavit.net. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri pravega odtenka.

Košarica je prazna.